top of page

Workshops Delfts Blauw

Andere data/tijden
in overleg mogelijk info@kieks-atelier.nl

VOOR BEDRIJVEN EN PARTICULIER

Ontdek het zelf

WAT IS DE WERKWIJZE

Aan het begin van de workshop wordt er een uitleg gegeven over het proces en krijg je tips en trics hoe je een decoratie overzet op biscuit gebakken keramiek. Er wordt gewerkt met sjabloontjes, dus je hoeft niet te kunnen tekenen om een leuk werkstuk te kunnen maken. Gebruik van materialen, basis biscuit, koffie en thee is inclusief. In een later stadium worden de werkstukken in het atelier voorzien van een glazuurlaag en op een temperatuur van 1060 graden in een oven afgebakken. 

Na c.a. 2 weken zijn de werkstukken klaar om opgehaald, of verstuurd te worden (verzendkosten excl.). Je kunt je individueel of als groep aanmelden. Beschikbare data en tijden staan vermeld bij de betreffende workshops. Groepen van 4 of meer personen kunnen in overleg ook op andere dagen of tijden een workshop plannen. Bij op maat gemaakte workshops, bijzondere wensen, extra grote of speciale groepen kan er vooraf een offerte worden geleverd. 

Workshops en cursussen

Workshops en cursussen
KieksVaas.jpeg

Workshop of cadeaus op maat

Wil je een speciaal cadeau laten maken? Of een workshop op lokatie? Vragen over een ander project?

Kieks Atelier is flexibel en denkt graag met je mee. Neem contact op om wensen en mogelijkheden te bespreken.

In overleg

Cadeaus op maat

Het Atelier

INSPIREREND, STOER EN GEZELLIG

Kieks Atelier ligt midden in het centrum van Valkenswaard. Je kunt er zelf Delfts Blauw schilderen, uniek voor het zuiden van het land. Er worden basis workshops aangeboden, maar cursussen op maat behoren ook tot de mogelijkheden. Daarnaast kan je bij Kieks Atelier ook terecht voor unieke handgeschilderde cadeaus. Afgestemd op degene voor wie het bedoeld is. Zowel voor de gever als de ontvangen gegarandeerd een succes. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden. Kiek denkt graag met je mee!

Hofnar 22D (achterzijde Markt 37), 5554 DA Valkenswaard

bottom of page